This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more

Radio Station of Akull

x
 • Anxhelo Koci - AKULL

  3:35

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  Listen and watch the latest music video from Anxhelo Koci.
  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ????????????????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Produced by: ???????????????????????????? ????????????????
  ???? Beat/Instrumental by: ???????????????????????????? ????????????????
  ???? Lyrics by: ???????????????????????????? ????????????????
  ???? Video by: ???????????????? ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????? ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►
  ____________________________


  ℗ & © ANXHELO KOCI & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #AnxheloKoci #Folé

 • x
 • Elgit Doda - Ku Je

  3:10

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  ____________________________


  ???????????????????? ???????????????? - ???????? ???????? (???????????????????????????????? ????????????????????)

  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ???????????????????? ????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Produced by: ???????????????????? ????????????????
  ???? Lyrics by: ???????????????????? ????????????????, ???????????????? ????????????????????????, ???????????????????????????????? ????????????????????
  ???? Mix/Master by: ???????????????????????????????????? ????????????????
  ???? Video by: ???????????????????????????????? ????????????????????????????????????????
  ???? Directed by: ???????????? ????????????????????????????

  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????? ???????????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????????????? ???????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________


  ℗ & © ELGIT DODA & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #ElgitDoda #KuJe #Folé

 • x
 • Anxhelo Koci - FAJE ????

  2:58

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  ____________________________


  ???????????????????????????? ???????????????? - ???????????????? ????

  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ???????????????????????????? ????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Music by: ???????????????????????????? ????????????????
  ???? Lyrics by: ???????????????????? ????????????????????
  ???? Arragment & Mix Master by: ???????????????????????? ????????????????????????????????
  ???? Video by: ???????????????????????? ????????????????????????????????????????

  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________

  ???? Listen to ???????????????????????????????? ???????????????? playlists on Spotify  ____________________________


  ℗ & ©️ ANXHELO KOCI & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #AnxheloKoci #Faje #Folé

 • Capital T - Akull

  3:09

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  ____________________________

  Starring: Capital T, Flaka Latifi
  Lyrics: Capital T
  Music: BO Beatz & Cano Milano
  Recording, Mix and Arranged: Rzon Music
  Mix/Master: Lorenc Aliaj Avaxus
  Video :Imagine Films

  Sampled from :

  Galliyan
  Composed by : Ankit Tiwari
  Lyrics by : Manoj Muntassir

  Connect with Capital T:
  Authentic Entertainment All rights reserved 2019.


  #akull #capitalt #Folé

 • x
 • B Young - R&Drill

  3:06

  DIFFERENCES The Album OUT NOW! -

 • Anxhelo Koci - Madam

  3:03

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  ____________________________


  ???????????????????????????? ???????????????? - ???????????????????? (???????????????????????????????? ???????????????????? ????????)

  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ???????????????????????????? ????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Music by: ???????????????????????????? ????????????????
  ???? Lyrics by: ???????????????????????????? ???????????????? & ???????????????????? ????????????????????
  ???? Arragment & Mix Master by: ???????????????????????? ????????????????????????
  ???? Video by: ???????????????????????? ????????????????????????????????????????

  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________

  ???? Listen to ???????????????????????????????? ???????????????? playlists on Spotify  ____________________________


  ℗ & ©️ ANXHELO KOCI & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #AnxheloKoci #Madam #Folé

 • x
 • GESKO - MALLI

  3:18

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  Listen and watch the latest music video from Gesko.

  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ???????????? ????????????????????????????????????????????????????'s Official channel? ????????
  ► smarturl.it/ACE-Entertainment
  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Produced by: ????????????????????
  ???? Lyrics by: ????????????????????
  ???? Beat by: ????????????????????
  ???? Master by: ???????????????????????? ???????????????????? (????????????????????????)
  ???? Video edit by: ???????????????????????? ???????????????????????????? (???????????? ????????????.)

  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????? ???????????????????????????? (???????????? ????????????.) :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????? ???????????????????? (????????????????????????) :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________


  ℗ & © ACE ENTERTAINMENT & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #Gesko #Folé

 • Majk x Dafina Zeqiri - Më Fal

  3:46

  Music & Produced : BIGDEAL RECORDS

  Vocal Melodies: MAJK, DAFINA ZEQIRI
  Lyrics: MAJK, ELINEL
  Video: SEKUENCË

  Available on:
  Spotify:
  iTunes:


  Refren solo:

  Mfal o me fal, pe kom shum vështir me besu
  O më fal të lutem më fal, se edhe mu n’tkalumen mkan lendu
  O më fal më fal, pe kom shum vështir o me t’besu
  O mfal o mfal, se edhe mu si ty m’kan lendu
  U-u-u u-u, U-u-u u-u, u-u se edhe mu si ty m’kan lendu
  U-u-u u-u, U-u-u o mkan lendu

  Strofa 1:
  Jo jo jo, i ke harru a
  Vlerat e tua, Mos i harro ti Jo jo jo
  O Jo Jo Jo, i ke harru a?
  Vlerat e tua mos i harro ti Jo jo jo
  Si ti si ti jo nuk ka plot, Jo nuk ka plot
  O e di e di dhemb edhe sot, dhemb edhe sot
  Se du dhimbjen me ta kuptu du
  Se du dhimbjen me ta lehtsu du

  Refren Solo :
  O më fal më fal, pe kom shum vështir o me t’besu
  O mfal o mfal, se edhe mu si ty m’kan lendu
  U-u-u u-u, Du-u-u u-u, u-u se edhe mu si ty m’kan lendu
  U-u-u u-u, D-u-u mkan lendu

  Strofa 2:
  Mfal po spo muj me besu, që dikush si ti munet me egzistu
  Mfal nëse un pa dashje t’lendoj, e smuj me ta kthy dashnin nisoj
  Mos em vet pse mka humb mu besimi, mos em vet pse jom ka rri ftoft si n’dimër
  Saher ma kan ngul mu thikën mas shpines, e n’publik e kan lujt viktimën
  O n’paranoja e kalumja m’ka lon, o me pasoja e kalumja m’ka lon
  Ama thojn plagët shërohen veq kohës leja, ama po tutna që po qeli plag t’reja
  E kalumja mka bo mu pak weird, po du mu dashuru po me besu o fshtir , fshtir o shpirt

  Refren Duo:
  O më fal më fal, pe kom shum vështir o me t’besu
  O mfal o mfal, se edhe mu si ty m’kan lendu
  U-u-u u-u, Du-u-u u-u, u-u se edhe mu si ty m’kan lendu
  U-u-u u-u, D-u-u mkan lendu

  #majk #dafinazeqiri #mëfal

 • Anxhelo Koci ft. Ergys Shahu & Flor Bana - Vetem Asaj

  3:07

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  ____________________________


  ???????????????????????????? ???????????????? ????????. ???????????????????? ???????????????????? & ???????????????? ???????????????? - ???????????????????? ???????????????? (???????????????????????????????? ???????????????????? ????????)

  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ???????????????????????????? ????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Music by: ???????????????????????????? ????????????????
  ???? Beat by: ???????????????? ????????????????
  ???? Lyrics by: ???????????????????????????? ????????????????
  ???? Arragment & Mix Master by: ???????????????????????? ????????????????????????
  ???? Production: ???????????????????????????????? ????????????????????????????
  ???? Sax: ???????????????????? ????????????????
  ???? Video by: ???????? ???????????????? ????????????????????????????????????????


  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????? ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________

  ???? Listen to ???????????????????????????????? ???????????????? playlists on Spotify  ____________________________


  ℗ & ©️ ANXHELO KOCI & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #AnxheloKociErgysShahuFlorBana #VetemAsaj #Folé

 • x
 • Stine ft Florian Tufallari - Bukuroshe 4K

  4:09

  ✔️ Abonohuni ne kanalin tone zyrtar TvKopliku AL ????????

  ???????? KLIKONI NE IKONEN E ZILES ???? QE TE MOS HUMBISNI ASNJE VIDEO
  #Stine FlorianTufallari #Bukuroshe #LiveEvent2022

  ⛔️KUJDES : Të gjitha të drejtat e videove të publikuara i takojnë TELEVIZIONIT KOPLIKU. Të gjitha materialet mbrohen me ©️ copyright dhe në rrugë ligjore.
  Videot nga ky kanal nuk mund të kopjohen, të gjithë shkelësit e të drejtave do të ndiqen penalisht sipas dispozitave ligjore në fuqi por edhe do te penalizohen me ©️ copyright dhe Strick

  ???? Ne qofte se keni ndonje problem me te drejtat e autorit mund te kontaktoni ne kete email: ???? tvkoplik@gmail.com????

  ✔️ Did you subscribe to TvKopliku AL Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------
  LIVE
  FACEBOOK .
  YOUTUBE .
  All rights reserved by Tv Kopliku
  ???? If you have any problem with copyright issues, or question please do not report me, take your time to contact us via mail, and we will response within 48h -
  ???? tvkoplik@gmail.com????

 • Rina x Sin boy - ChaCha

  3:17

  ● Buy Merch Now :
  Contact : admin@alphapoporiginal.com
  ● Stream :

  ● Social Media
  Rina IG :
  Rina Tiktok :
  Directed by Exitillusion
  Produced : Dannyebtracks , Gideon Aiyegunle
  Choreography : @kelly_patsilinakou
  Camera Operator : Kostas Voulgarakis
  Makeup Artist : @juliarta.style
  Master : Dim Chord

  ● Special Thanks
  Dimilmar Santorini :
  Floras Fishing :

  ● Social Media
  Rina IG :
  Rina Tiktok :
  Sin boy TikTok :
  Sin boy IG :

  Alphapop TikTok :
  Alphapop IG :

 • Elgit Doda - Ku Je

  3:11

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  ____________________________


  ???????????????????? ???????????????? - ???????? ???????? (???????????????????????????????? ????????????????????)

  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ???????????????????? ????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Produced by: ???????????????????? ????????????????
  ???? Lyrics by: ???????????????????? ????????????????, ???????????????? ????????????????????????, ???????????????????????????????? ????????????????????
  ???? Mix/Master by: ???????????????????????????????????? ????????????????
  ???? Video by: ???????????????????????????????? ????????????????????????????????????????
  ???? Directed by: ???????????? ????????????????????????????

  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????? ???????????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????????????? ???????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________


  ℗ & © ELGIT DODA & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #ElgitDoda #KuJe #Folé

  Regjistrohuni dhe shtypni (????) për t'u bashkuar me Skuadrën e Njoftimeve dhe qëndroni të azhurnuar me ngarkimet e reja
  Subscribe and press (????) to join the Notification Squad and stay updated with new uploads.


  ©️Nëse Ndonjë Producent ose Label ka Ndonjë Problem me Këtë Këngë ose Fotografi, Ju lutem Kontaktoni me Ne dhe Ne do ta Fshijmë Menjëherë  Follow us on instagram:

 • Elvana Gjata - Me Ty NEW SONG 2011

  3:24

  My Fan Page
  Elvana Gjata - Me Ty (Official Video) [NEW SONG 2011]
  Elvana Gjata - Me Ty (Official Video)
  Elvana Gjata - Me Ty (Official Video)
  Elvana Gjata - Me Ty (Official Video)
  Elvana Gjata - Me Ty (Official Video)

 • Anxhelo Koci - Habibi

  3:08

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  ____________________________


  ???????????????????????????? ???????????????? - ???????????????????????? (???????????????????????????????? ???????????????????? ????????)

  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ???????????????????????????? ????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Music by: ???????????????????????????? ????????????????
  ???? Lyrics by: ???????????????????????? ???????????????????????????????? (????????????????)
  ???? Arragment by: ???????????????????????? ????????????????????????
  ???? Video by: ????????????
  ???? Directed by: ???????????????????????? & ???????????????????????? ????????????????????

  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________

  ???? Listen to ???????????????????????????????? ???????????????? playlists on Spotify  ____________________________


  ℗ & ©️ ANXHELO KOCI & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #AnxheloKoci #Habibi #Folé

 • Diona Fona - A jena

  2:44

  ​@ONIMA -
  Stream and Download:
  Diona Fona - A jena

  Produced by: PANDA MUSIC
  Lyrics by : TONIC & DENK
  Melody by: TONIC & DENK & DIONA FONA
  Beat by: EGZON SURKISHI
  Mix/Master by: AVAXUS
  DOP by: ARIANIT GJONBALAJ
  Editing and Colour-grading by: AGON NUSHI
  Styling by: BETTINA OFFICIAL
  Mua and Hair by: JANNA ISUFI & DONJETA KRASNIQI

  #DionaFona #AJena #ONIMA

 • Stresi ft. Anxhelo Koci - Me fal 2

  3:35

  Facebook:
  Instagram:

  Lyrics: Stresi & Anxhelo
  Music: Anxhelo Koci & Xhulio Milloshi
  Video: ND Film Production

  Available on

  Deezer:
  Spotify:
  iTunes:

 • Elgit Doda - Ku Je

  3:10

  Subscribe and press (????) to join the Notification Squad and stay updated with new uploads.

  Teksti/Lyrics

  Ku je je, ku je je, ku je je je
  Ku je je, ku je ti, je je ti

  Ku je je, ku je je, ku je je je
  Ku je je, ku je ti, je je ti

  Vallëzova unë prapë me ty sonte
  Nëpër iluzione ndiej
  E prekja trupin tënd dalëngadalë
  E nuk të thoja dot asnjë fjalë
  Të shtrëngoja fort të mos ikje
  E t'ma lije shpirtin në hije
  Me ty dhe vetëm heshtja mjafton
  Unë dhe ti e ndjesia jonë

  Vendosje ti të ikje
  Ikje nëpër mjegull
  E sytë më nuk të panë
  Më le me premtimet
  Më le me kujtimet e fjalët që I thamë
  Vendosje ti të ikje
  Ikje nëpër mjegull
  E sytë më nuk të panë
  Më nuk të panë, më nuk të panë panë

  Ku je je, ku je je, ku je je je
  Ku je je, ku je ti, je je ti

  Ku je je, ku je je, ku je je je
  Ku je je, ku je ti, je je ti

  Hej unë për ty s'ndalem
  N'trotuar jam tu prit lajmet
  Bjema diellin edhe shiun nale
  Bjema dritën si meteor n'ajër

  Fajet yeah I kam pas unë fajet
  Ama as ti nuk fale, nuk fale yeah, nuk fale
  Ama sytë e tu kam vizatu n'zemër tatu
  Dhe kur nuk je me ty jam zgju
  Malli m'mbyti malli
  Me t'pas afër e me ta puth ballin
  Ama sytë e tu kam vizatu n'zemër tatu
  Dhe kur nuk je me ty jam zgju
  Malli m'mbyti malli
  Edhe shpirti bërtet veç me dit se

  Ku je je, ku je je, ku je je je
  Ah ku je je, ja ku je je

  Ja ku je je, ku je je, ku je je je
  Ku je ti, ah ku je ti...

 • Readi - Kysmet & Beb3

  4:33

  #Kysmet Remake (Ayaz Erdoğan - Baba)
  #BEB3 Beat by: Veysigz
  Prod: Readi (one records studio)
  Lyrics: Readi


  ⏯Stream or Download ⬆️ on all digital stores


  Readi:
  Studio:

 • Ergys Shahu ft. Jona - Pa hile

  3:04

  Artist: Ergys Shahu ft. Jona - Pa hile
  Composer: Anxhelo Koci
  Lyrics: Ergys Shahu & Anxhelo Koci
  Sax: Klidi Loca
  Video: NMusic
  Publisher: @Almus Music

  Ergys Shahu performing his official single Pa hile featuring Jona.
  All rights are reserved © Ergys Shahu, authors, Almus Music!

 • Irkenc Hyka - Qaje ft. Andreas

  3:10

  @ONIMA -
  Stream or Download:
  Music - Irkenc Hyka
  Lyrics - Saia
  Mix & Master - Erion Lleshi
  Video - Valon Aziri

  #qaje #ONIMA #irkenchyka #andrrea

 • x
 • Lannex - Pa ndjenja

  4:31

  #lannex
  #slowed
  #reverb

 • SAMANTA - MAMA

  3:09

  @ONIMA -

  SAMANTA - MAMA
  Produced by Bledbeats
  Music: Samanta
  Lyrics: Rozana Radi
  Video: IMAGINE
  Acting: Sara Qamili, Bekim Shllaku
  AS /Regjisor- Ardit Çuni
  Mix & Master: NaBBoo
  Image maker: Miranda Dupi
  M.U.A Dafine Neziri


  Mama

  A qan , ti ndonjehere
  Kur ske pranvere
  Hey papa
  Mos e prek mos sha
  Si ajo nuk ka

  Ja ndave ti gjithe jeten
  Ja grise zemren
  Po ti , po ti, hey ti
  Si na le vetem
  Jo sdua te ngjaj
  Por ngjak te mbaj

  E tash te gjalle te qaj
  E tash te gjalle te qaj

  Ajo qe me rriti
  Asnjeher s'bertiti
  Ajo ty ta fali e te priti vit pas viti
  Me ke ber te qaj
  Me lotet saj
  Ajo nuk e priti vetem heshti vit pas viti

  Ma le ti nenen vetem
  E puthje tjetren
  Po ti po ti
  Hey ti
  Çfare ke ne zemer
  Jo s'dua te ngjaj
  Po n'gjak te mbaj  #samanta #mama #onima

 • Bruno - A me do

  2:55

  Music video for A me do performed by Bruno.

  Music by : Flori Mumajesi & Bruno
  Lyrics by : Flori Mumajesi , Bruno & Fifi
  Video by : Imagine Films
  Production by : Threedots

  Copyright (C) 2017 Threedots Productions.  #Bruno #AMeDo #Vevo

 • SKERDI FT TEUTA SELIMI - M’KE RREJT

  2:54

  ???? Melody & Lyrics by: ????????????????????????
  ???? Beat by: ????????????????????????
  ???? Mix/Master: ????????????????????????
  ???? Directed by: ???????????????????? ????????????????????
  ???? Video Produced by: ????????????????????????????

  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????
  ✔️

  ____________________________


  ???????????????????????? ???????? ???????????????????? ???????????????????????? - ????’???????? ???????????????????? (???????????????????????????????? ????????????????????)

  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ????????????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????? ???????????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????? ???????????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________

  ???? Listen to ???????????????????????????????? ???????????????? playlists on Spotify  ____________________________


  ℗ & © SKERDI & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #SkerdiTeutaSelimi #MkeRrejt #Folé

 • MELINDA - MELODIA

  2:49

  Stream or Download „MELODIA“ by MELINDA here ????
  Produced by Çelik Lipa ( SBS ENT )
  Melody by Melinda Ademi
  Lyrics by Melinda & Bardhi
  Video by Valon Aziri

  MELINDA on INSTAGRAM:

  Styling by Walone Fashion Group
  Make up by Sellma Kasumoviq
  Hair by Kaci Lleshi

  ℗ AVD Digital // © MELINDA ADEMI

 • AKULL Albanian Deep House Mix 2019 ❄ Winter Chillout Music ❄ Mix Shqip by Genvis

  31:17

  ???? LOVE IS WHAT MAKES US HUMAN. THIS GOES TO YOU ALL. ????
  ???????? Hitet Shqip Remix 2018 ❄ Mixtape ❄
  ???? Booking: & genvism@gmail.com

  ???? Subscribe/Abonohu:
  ???? Audio Stream HQ: Not available atm
  ???? FREE DOWNLOAD: Not available atm

  ???? Electronic Music Albania ©
  IG:
  FB:
  SCD:

  ???? Follow Genvis:
  FB:
  IG:
  SCD:
  SC: @si.vneg

  ???? Follow Tim Kellner:
  Thanks to Tim Kellner.

 • DiEGO - KOM GABU

  3:00

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  Listen and watch the latest music video from DiEGO.
  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ????????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Produced by: ???????????????????? ????????????????????????
  ???? Mix/Master by: ???????????????????? ????????????????????????
  ???? Recording: ???????????? ????????????????????????????
  ???? Lyrics by: ????????????????????
  ???? Rec: ???????????? ????????????????????????????
  ???? Video by: ???????? ????????????????????????????????????????????

  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????? ???????????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????? ???????????????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????? ???????????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________


  ℗ & © DIEGO MUSIC & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #DiEGO #Folé

 • BARDHI x GJESTI - Zemren

  2:48

  Stream or Download now ''Zemren'' here ????

  Produced: Çelik Lipa (SBS Ent.)
  Melody & Lyrics: Bardhi & Gjesti
  Executive: Jetmir Agaj & Samed Potera
  Final Mixing & Mastering: Nome Ent
  Video: XL FILMS

  Sponsored: DENIDA.

  Kënga e 5 nga albumi i Bardhit “Trendafil”

 • Alban Skenderaj - Spektatore

  2:41

  Producer: Lorenc Aliaj
  Lyrics & Melodi: Alban Skenderaj

  Video: Talelli Production


  Follow Alban Skenderaj on Instagram:  Available on:
  iTunes:
  Spotify:


  SPEKTATORE

  E shite bukur veten si viktimë
  Me pika shiu lotët zëvendësoje
  Më the që po e bën për hatrin tim
  Aq bindshëm sa një “Oscar” e fitoje

  Ti ike si në tragjikomedi
  Për dashuri një sakrificë hyjnore
  Serial i gjatë dhe pa një përfundim, historia jonë

  Vetem unë e di si dhe sa
  Episode në jetë mi more
  Kam jetuar si në kinema
  Unë aktor dhe ti spektatore

  Je aq reale sa në fantashkencë
  Antagoniste e lumturisë time
  A thua isha vetëm një romancë
  Vetëm një mjet për disa qëllime

  Unë mbeta peng i humbur në mister
  Ti peng e dramës tënde regjizore
  Se mbas siparit fshihej një humnerë
  për ne të dy

 • Alban Ramosaj - Theje

  3:06

  ​@ONIMA -
  Stream Theje in the links below:

  Spotify:
  iTunes:
  Amazon:

  Connect with Alban Ramosaj:
  Credits:
  Art Work by 'RA FilmHouse' Production.

  Written by: Alban Ramosaj
  Music by: Alban Ramosaj
  Produced by: Marko Polo
  Mix & Master by: Marko Polo
  Choir: Alban Ramosaj, Xhesika Polo, Alex Seitaj, Marko Polo, Kris Breshaj
  On Guitars: Alban Ramosaj
  On Recorder Flute: Telando Feto

  Lyrics :

  [Verse 1]
  Leje
  Pse se sheh se ça kam bo unë mas teje?
  Me çfarë ftyre' guxon me dalë para meje?
  Se di edhe se sa zemra duron therjet
  Po hajde theje

  [Chorus]
  Theje, theje
  Luj e luj me mu, ah s'ke faj se un' të du
  Theje, theje
  Luj e luj me mu, s'kam ça bëj se unë të du

  [Verse 2]
  E mbaj një sy mbyll, jo jo, ti s'ke gabu
  Lej naj llaf pa thënë, se s'du me të largu
  Lotët e mi jo s'nalojn t'u piku
  Najher thum të dua se të du du
  Najher thum të dua se të du du
  Najher thum të dua se të du du

  [Chorus]
  Theje, o ti theje
  Ti luj e luj me mu, hajde luj, se un të du
  Theje, o ti theje
  Luj e luj me mu, hajde luj, se un të du

  [Bridge]
  Leje
  Me çfarë ftyre' guxon me dal, para meje
  Ma kthe kohën që ta dhash un ti ktheje
  E di çke? U djegsh në ferr se e pa fe je
  E pa fe je

  [Chorus]
  Theje, o ti theje
  Ti luj e luj me mu, hajde luj, se un të du
  Theje, o ti theje
  Luj e luj me mu, hajde luj, se un të du

  [Outro]
  (Theje, o ti theje)
  (Ti luj e luj me mu, hajde luj, se un të du)
  (Theje, o ti theje) Oh, ti ktheje, ti ktheje
  (Luj e luj me mu, hajde luj, se un të du) Kthema kohën që m'more


  © 2021 Alban Ramosaj.

  #FIK60 #Eurovision #Albania

 • Yll Limani - Lshoja Zanin

  3:14

  #ylllimani #lshojazanin
  Stream / Download :
  Music: Fatjon Miftari, Yll Limani
  Lyrics: Yll Limani
  Produced by: Fatjon Miftari

  Recording: Mixey Music
  Mix/Master: Lorenc Aliaj - Avaxus

  Ney Flute: Mandi Xhambazi
  Violins: Dalvin Mamusha
  Guitars: Astrit Stafai
  Piano: Fatjon Miftari

  Project Management: Bonart Ajvazi

  Concept & Director: Valon Aziri
  Dop: Arianit Gjonbalaj
  Scenography: Burim Arifi
  Editing: Agon Nushi
  Color Grading: Agon Nushi
  1st AC: Verdi Berisha
  Focus Puller: Arianit Gjonbalaj
  Gaffer: Valtrim Mala & Gentrit Haliti

  Makeup Arist: Zhlon Beauty
  Styling: Andi Lekaj

  A special thanks to Dent Fix clinic for supporting this project.

  ▸ Follow Yll Limani
  Instagram :
  Facebook :
  Twitter :

  ℗ Loudcom Media on behalf of Yll Limani

 • Elgit Doda x Romeo Veshaj - Piloti

  2:19

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  ____________________________


  ???????????????????? ???????????????? ???? ???????????????????? ???????????????????????? - ???????????????????????? (???????????????????????????????? ????????????????????)

  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ???????????????????? ????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Produced by: ???????????????????? ????????????????
  ???? Mix/Master by: ???????????????????????????????????? ????????????????

  ✔️ Published by: ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????? ???????????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________


  ℗ & © ELGIT DODA & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #ElgitDodaRomeoVeshaj #Piloti #Folé

 • ELGIT DODA FT ILGER - A MA FAL

  3:37

  Music : ELGIT DODA
  Lyric : YLLI LIMANI
  Mastering: MARENGLEN BOJA
  Production: O2 Records
  Video: MAX PRODUCTION

  Stream:

 • TEUTA - SA ME T’PRIT

  2:59

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -


  Listen and watch the latest music video from Teuta.
  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ????????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Produced by: ????????????????????
  ???? Beat/Instrumental by: ????????????????????
  ???? Lyrics by: ????????????????????
  ???? Video by: ????????????????????????????????
  ???? Make-up and hair by: ???????????????? ???????????????????????????? ????????????
  ???? Special thanks to: ???????????????? ???????? ????????????????
  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????? ???????????????????????????? ???????????? :
  Instagram ►

  ???? Connect with ???????????????? ???????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________


  ℗ & © TEUTA & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #Teuta #Folé

 • Alandy Ft. Stine - AM DO

  3:02

  Listen and watch more music video from ALANDY.


  ► Subscribe ALANDY's Official channel:  ► Turn on the ???? to be notified for all the new music videos / songs / beats / beat making / mixing / tutorials and much more .


  Music & Lyrics: Alandy & Stine
  Prod by: MaxProduction

  Available on:
  Spotify:
  iTunes:

 • Alban Skenderaj - Faleminderit

  3:23

  Get the song here:
  Produced by Lorenc Aliaj, Alban Skenderaj
  Lyrics & Melody: A. Skenderaj
  Mix & Master: L. Aliaj
  Music Video: Talelli Production


  Available on:
  Spotify:
  Deezer:
  iTunes:

  Faleminderit

  Prapë më sollen këmbët tek ti
  Kjo është hera e fundit që pi
  Nuk mund ta kthej
  kohën unë pas për ne të dy
  Se ti më ke dhënë me qindra mundësi
  të kam lodhur zemër, e di
  nuk do ti shoh,
  nuk do ti puth më sytë e tu

  Por qenka e vështirë të thuash lamtumirë
  pa e kthyer kokën pas më asnjëherë
  më dhe aq shumë vërtet
  sa do mjaftonte për 1000 vjet
  dhe tani pa ty asgjë nuk ka më vlerë

  REF.:
  Faleminderit, Faleminderit
  Për çdo çast
  dhe çdo frymëmarrje që më dhe
  Faleminderit, Faleminderit
  Do më gjesh gjithmonë aty ku ti më le
  aty ku... ku... ku më le
  aty ku... ku... ku më le

  Dukesh kaq e lumtur tani
  gati dukesh tjetër njeri
  Nën cilin qiell,
  nën cilin diell merr energji?
  Zemër jam vërtet i lumtur për ty
  dhe pse s'më lexohet në sy
  ti buzëqesh, unë i gëlltis lotët e mi

  Por qenka e vështirë të thuash lamtumirë
  pa e kthyer kokën pas më asnjëherë
  më dhe aq shumë vërtet
  sa do mjaftonte për 1000 vjet
  dhe tani pa ty asgjë nuk ka më vlerë

  REF.:
  Faleminderit, Faleminderit
  Për çdo çast
  dhe çdo frymëmarrje që më dhe
  Faleminderit, Faleminderit
  Do më gjesh gjithmonë aty ku ti më le
  aty ku... ku... ku më le
  aty ku... ku... ku më le

 • Samanta ft. Elinel - Vone

  3:45

  @ONIMA-
  Samanta ft. Elinel - Vone (Official Video HD )


  Music & Produced: bigdeal Records
  Music Line: Samanta
  Lyrics: Elinel
  M.U.A: Arber Bytyqi, Eva Dibra
  Styling: Drenusha Xharra
  Available on:
  Ta ta ta ta ta rra rra ta ta ta ta ta rra rra rra
  Ta ta rra rra rraaa

  Fjalët e pathëna
  Fjalët e pathëna
  I tham
  I tham
  A eshte vonë ti lëm t'pathëna
  Vonë ti lëm t'pathëna
  Na

  Një ditë kena me u pa
  Unë e ti kena me u pa
  A të mungon , a të mungon
  E di kena me u pa
  Unë e ti
  A je pishman

  Nuk kena lon' na fjalë pa thon'
  O e ron
  Qysh jena e qysh jena kon'
  A e menon?
  Ton kjo urrejtje dashnin ku kem lon'
  Edhe loti qe mpike ket' dhimt nuk e mlon
  Se fjala vret sidomos kur dikush i afert e flet
  Ishalla memoria shancen na jep
  Kur e lus me harru me harru so let
  Po pa harru qe tdu qata tpyti apet
  A osht vonë
  A osht vonë
  A osht vonë A?
  A osht vonë për 1 dashni si e jona
  A osht vonë
  A osht vonë
  A osht vonë
  Edhe nëse osht vonë me ty du me kon'

  Ta ta ta ta ta rra rra ta ta ta ta ta rra rra rra
  Ta ta rra rra rraaa

  Nëse do më qaj ti
  Nëse do më shaj ti
  Ckado që bon ësht zgjedhje jotja
  Ësht zgjedhje jotja

  Mëri me mbaj ti
  Thua ske faj ti
  Ckado që bon esht zgjedhje jotja
  Unë jam e jotja

  Dhimbjen që le ti ti
  Dhemb edhe tani
  Sa shumë m'kishe dasht ti
  Dasht ti
  Dhimbjen që le ti
  Po dhemb edhe tani
  Eh tash sjena bashk
  Unë e ti

 • Fatima Ymeri ft Trimi - Jena Gzu

  2:51

  @ONIMA-
  Stream or Download:

  Fatima Ymeri ft Trimi - Jena G'zu (Prod. by Edlir Begolli)
  Music: Edlir Begolli
  Lyrics: Edlir Begolli & Trimi
  Styling: Niko Komani
  MUA & Hair:Sageri & Elona Balaj
  Video : Pro...Video
  Production:E.B Production
  Booking Manager: Edlir Begolli
  00355697356856

  #fatimaymeri#trimi#jenagzu

 • Vushe Mjaki - Ku je ti

  3:53

  ✔️ Connect with Time Pictures :
  Instagram ►
  Instagram ►

  ???? Connect with Vushe Mjaku
  Instagram ►  #hitetshqip#balada#2022

  ℗ & © Produksioni muzikor Evropaturist. All Rights Reserved.

 • Mc Kresha & Lyrical Son - Nji Lot

  3:55

  ''MUZIKË E ALLTISË'' Stream or Download it now ????

  Albumi:
  Muzikë e Alltisë

  Autorët:
  MC Kresha & Lyrical Son

  Nji Lot

  Music produced by:
  Tony & PressPlay

  Guitar: Faton Macula

  Lyrics & TopLine by:
  MC Kresha & Lyrical Son

  Cover Art by:
  Agon Nushi

  Executive Producers:
  MC Kresha & Lyrical Son

  Distributed by:
  AVD Digital

  All Rights Reserved:
  PINT

 • Bruno ft. Flori Mumajesi & Klajdi Haruni - NINA

  2:59

  ​@ONIMA -
  Stream and Download:

  Bruno ft. Flori Mumajesi & Klajdi Haruni - NINA

  Music by ; Flori Mumajesi
  Lyrics by ; Flori Mumajesi
  Produced by ; Threedots Production
  Video by ; Max Production


  Follow Bruno on IG ;


  Follow Flori on IG ;


  Follow Klajdi on IG ;


  Big Thanks TO ( M.M )

  GREEN COAST


  COHL’ S


  PROPER PIZZA


  MAX PRODUCTION


  BOHEMIAN BEACH PALACE


  MISS UNIVERSE


  ITALOPTIK


  Me ty nina
  Me ty nina
  Jeta jonë jeta jonë si në filma

  Me ty nina
  Me ty nina
  Jeta jonë jeta jonë si në filma

  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo
  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo

  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo
  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo

  A e mban mend kur t’puthja dorën nina
  Kudo ti të ishe vija vija
  Nëse pyet ti ndjenjat e mia
  Do tregonin ti je dashuria

  Me ty nina
  Me ty nina
  Jeta jonë jeta jonë si në filma

  Me ty nina
  Me ty nina
  Jeta jonë jeta jonë si në filma

  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo
  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo

  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo
  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo

  Isha Noni për ty o Nina
  Më godite si vetëtima
  Fundin ne e lamë si në filma
  Ne e lam e lam e lam vet
  Me mua je jeeee
  Me mua ti je jeee
  Dhe pse me le leee
  Dhe pse me le leee

  Me ty nina
  Me ty nina
  Jeta jonë jeta jonë si në filma

  Me ty nina
  Me ty nina
  Jeta jonë jeta jonë si në filma

  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo
  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo

  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo
  Me ty Nina ,Nina ,Nina ,Nina oooo

  #FloriKlajdiBruno #NINA #ONIMA

 • ESTTO ft. Skerdi - A ke ti zemer

  3:03

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  Music by: ESTTO
  Lyrics by: ESTTO
  Produced by: BigBang (REDBOXEntertainment)
  Video : ND Filmpro


  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  Follow ESTTO :
  Instagram ►
  Facebook ►
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  Follow Skerdi :
  Instagram ►
  Facebook ►
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 • Elgit Doda - Vetem

  2:57

  Elgit Doda - Vetem
  Para todos los amantes de la buena música, les traigo este canal de YouTube para que se suscriban e inviten a más personas a que lo hagan y así podamos seguir subiendo más contenido donde podamos disfrutar de la mejor música que hay, Ayúdanos a seguir creciendo

 • Cricket ft Yll Limani - Ndoshta

  3:16

  Subscribe and press (????) to join the Notification Squad and stay updated with new uploads.

  Teksti/Lyrics

  Me shume t'kam bo me qajt
  se sa te lumtur
  Me shume te kam bo me vujt
  e te kam humbur
  Sa lote ke derdhur ti
  nje zot e di
  Po lutem te me falesh
  ti nje dite

  Se kam frik
  un do te tretem
  E do vdes pa t'pa

  Ndoshta sonte do te shkruaj
  Do te them sa m'ke mungu
  Ndoshta sonte do kesh forc ti
  Per her te fundit mu lajmru
  Ta degjoj zerin
  E te them sa jam pendu
  Ndoshta edhe ti po vuan
  Si un, si un...

  E ditet shkojne
  e muajt behen vite
  E un s'kam jetu
  prej dites kur me ike
  E s'te ve faj
  se vetem ty te lash
  Sa pak te deshta,
  e sa pak te dhash

  Se kam frik
  un do te tretem
  E do vdes pa t'pa

  Ndoshta sonte do te shkruaj
  Do te them sa m'ke mungu
  Ndoshta sonte do kesh forc ti
  Per her te fundit mu lajmru
  Ta degjoj zerin
  E te them sa jam pendu
  Ndoshta edhe ti po vuan
  Si un, si un...

 • Elgit Doda - Larg

  2:43

  Subscribe and press (????) to join the Notification Squad and stay updated with new uploads.

 • Anxhelo Koci - Mos ta nin

  1:25

  ???????????????? ???????????????????????????????????????? -

  ____________________________


  ???????????????????????????? ???????????????? - ???????????? ???????? ???????????? (????????????????????)

  ____________________________

  ✔️ Did you subscribe to ???????????????????????????? ????????????????'s Official channel? ????????

  ???????? Turn on the ???? to be notified for all the new songs.

  ???? Listen on Spotify / Download on iTunes ????????


  ____________________________

  ???? Music by: ???????????????????????????? ????????????????
  ???? Lyrics by: ???????????????????????????? ????????????????

  ✔️ Published by : ???????????????? ????????????????????????????????????????

  ____________________________

  ???? Connect with ???????????????????????????? ???????????????? :
  Instagram ►

  ✔️ Connect with ???????????????? ???????????????????????????????????????? :
  Instagram ►

  ____________________________

  ???? Listen to ???????????????????????????????? ???????????????? playlists on Spotify  ____________________________


  ℗ & ©️ ANXHELO KOCI & FOLE PUBLISHING. All Rights Reserved.

  #AnxheloKoci #Mostanin #Folé

 • Dj Dagz&Pm ft.Yll Limani - Besom|LYRICS

  3:10

  Subscribe and turn on notifications to stay updated with new videos

 • Kida ft Mc Kresha - Rikthejm na

  3:29

Shares

x

Check Also

Menu